butikslokaler-ribe.dk: Butik i Ribe

Butik i Ribe

Om Ribe

Ribe er en gammel købstadsby beliggende i det sydvestlige Jylland. Byen har 8.187 indbyggere og har siden kommunalreformen i 2007 tilhørt Esbjerg Kommune. Indtil da var Ribe by hovedsæde og administrativt centrum for Ribe Kommune, Ribe stift samt Ribe Amt.
Ribe er Danmarks ældst grundlagte by med en særlig købstads stemning, hvilket gør byen til et attraktivt rejsemål for mange turister. En af hovedattraktionerne i byen er Ribe Domkirke, som bærer præg af det gamle tilhørsforhold til kogerriget og udgør byens majestætiske vartegn. Danmarks ældste rådhus (1496) er beliggende på von Støckens Plads og deler hjemsted i byen med mange andre velbevarede gamle bygninger.

Værd at besøge i Ribe

-          Ribe Domkirke

-          Sankt Katharine Kirke

-          Museet Ribes Vikinger

-          Ribe Kunstmuseum

-          Ribe Vikingecenter

-          Antikvarisk Samling

-          Vadehavscentret

-          Mandø Mølle

-          Mandøhuset

-          Ribes Mindste Hus

 

Ribes geografi

Ribe har et areal på 742,5 km² og er en del af Region Syddanmark. Ribe by grænser op til byerne Rødding, Gram, Skærbæk og Gramming.Links om Ribe

Visit Ribe

Om Ribe på wikipedia

Kort over Ribe

Find erhvervslokaler i Ribe

Se ledige erhvervslokaler i Ribe

Søger du butikslokaler?

Søger du lokaler til butik? Så kan vi hjælpe. I højre side kan du oprette en søgning efter butik til leje eller butik til salg. Du kan også se en oversigt over de mange ledige butikslokaler på markedet lige nu.